GEOTERMIKUS FÚRÁS - Geotermikus fúrás - Hőenergia bányászat speciális technológiával

GEOTERMIKUS FÚRÁS

GEOTERMIKUS FÚRÁS

KAPCSOLATFELVÉTEL, ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Geotermikus fúrás csak az azt megelőző átfogó és részletes geotermikus kutatás, és engedélyeztetés lefolytatása után végezhető. Még e széleskörű szaktudást igénylő feladatok elvégzése után is próbafúrást kell végezni a geotermikus fúrás előtt.

A komoly szakértelmet igénylő, szakszerű előkészítési munkához hasonlóan maga a geotermikus fúrás sem kivitelezhető jelentős szakmai felkészültség, és tapasztalat hiányában.

A felhasznált eszközök (fúrók, béléscsövek, szűrők, stb...) jelentős részben szénhidrogénipari technológián alapulnak, számos ott kifejlesztett és bevált megoldás sikeresen került adaptálásra a geotermikus fúrás területén.

Állunk az akár a sekélyebb rétegekbe történő, akár a mélységi geotermikus fúrás iránt érdeklődő ügyfeleink szíves rendelkezésére, de vállaljuk a geotermikus kutatás, az engedélyeztetés elvégzését, vagy akár a komplett kulcsrakész geotermikus rendszer kialakítását, a geotermikus projekt menedzsmentjét is.

Ne feledje, mi mindig készséggel állunk szíves rendelkezésére!
Amennyiben

  • kérdése merült fel,
  • segítségre van szüksége,
  • árajánlatot szeretne kérni,
  • vagy csak megosztaná velünk észrevételét, megjegyzését,

vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, vagy a KAPCSOLAT menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Gundel Investment Kft. | +36 20 928 4184 | info@geotermikusenergia.hu